dilluns, 10 d’agost del 2009

POPETS ENCEBATS


Per a quatre persones ens cal dues lliures de popets, 4 cebes, oli, sal i herbes provençals.

Netejar els popets i tenir-los al menys 24 hores al congelador. Descongelar-los abans de preparar el plat.

Tallar la ceba a juliana fina. En una paella amb una mica d'oli anar-la sofregint a foc ben suau mantenint-la tapada perquè amb el propi vapor es mantingui humida. Anar remenant i, si cal, afegir-hi una tasseta d'aigua. Quan més lentament es vagi fent la ceba més confitada i gustosa quedarà.

A part en aigua bullent amb un polsim de sal coure els popets fins que quedin cuits, ho sabrem punxant-los amb un escuradents per la unió de les potes. Normalment però entre dos i tres quarts d'hora n'hi haurà prou.

Quan la ceba estigui ben rossa hi posarem una culleradeta de fines herbes i sal, alhora que hi afegirem els popets. Remenar y deixar coure tot plegat uns deu minuts més.

Servides en petites racions ja tenim una bona tapa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.