Per a quatre persones cal: 4 sèpies mitjanes, 400 grs. de pèsols, 4 patates, 1 ceba mitjana, 100 grs. de cansalada viada, ametlles torrades, nous, julivert, all, vi blanc, oli i sal.
Netegem les sèpies reservant-ne la salsa d'una d'elles i tallar-les a daus. També tallem a daus les patates i la cansalada.
En una paella amb una mica d'oli sofregim la ceba a foc suau. Quan canvii de color, hi afegim les patates i la cansalada. Passats tres o quatre minuts hi posem la sèpia i la seva salsa, i una copeta de vi blanc. Tapem la cassola i que es vagi coent amb la pròpia aigua que desprèn.
Preparem una picada amb un parell de grans d'all, julivert i unes ametlles i nous.
Quan la sèpia ja s'hagi gairebé begut el líquid és el moment de posar-hi els pèsols, una mica d'aigua i sal. Amb deu minuts de cocció tot plegat n'hi ha ben be prou.
En petites racions ho podem presentar com una tapa poc habitual però molt saborosa
Netegem les sèpies reservant-ne la salsa d'una d'elles i tallar-les a daus. També tallem a daus les patates i la cansalada.
En una paella amb una mica d'oli sofregim la ceba a foc suau. Quan canvii de color, hi afegim les patates i la cansalada. Passats tres o quatre minuts hi posem la sèpia i la seva salsa, i una copeta de vi blanc. Tapem la cassola i que es vagi coent amb la pròpia aigua que desprèn.
Preparem una picada amb un parell de grans d'all, julivert i unes ametlles i nous.
Quan la sèpia ja s'hagi gairebé begut el líquid és el moment de posar-hi els pèsols, una mica d'aigua i sal. Amb deu minuts de cocció tot plegat n'hi ha ben be prou.
En petites racions ho podem presentar com una tapa poc habitual però molt saborosa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.