Per a quatre persones ens caldran dues albergínies, quatre tomàquets, tres grans d'all, formatge parmesà. olives negres, alfàbrega, sal, pebre i oli extra verge d'oliva.
Comencem tallant l'albergínia al llarg en llesques no excessivament primes, la posem en un escorredor, salem i la deixem suar durant mitja hora llarga.
L'esbandim i assequem bé amb paper de cuina. Fem l'albergínia, a la planxa ben calenta regada amb un fil d'oli, durant uns minuts per cada costat. La deixem temperar.
Tallem també a llesques el tomàquet i els alls.
En una platera anem posant una capa d'albergínia, sal, pebre, all, alfàbrega i un bon raig d'oli; hi anem fent capes de la mateixa manera. A sobre hi posem el tomàquet amb el mateix amaniment. Per acabar hi posem olives negres i uns encenalls de parmesà.
Ho deixem reposar durant una hora abans de servir per tal de què els sabors es barregin entre si.
Ho deixem reposar durant una hora abans de servir per tal de què els sabors es barregin entre si.
hummmmmmmmmmmmmmmmm bonissim
ResponEliminaUna amanida amb regust italià
Eliminauna amanida mes que bona, ummm
ResponEliminaLa combinació de sabors en boca és espectacular
Elimina