Ens caldrà ceps petits, poma verda o àcida, oli extra verge d'oliva, vinagre balsàmic, pebre i cristalls de sal.
Traiem la part terrosa i netegem curosament els ceps, els tallem a llesques fines. Els deixem marinar durant un parell d'hores en oli, un petit raig de vinagre balsàmic i pebre molt.
Tallem la poma a petits daus.
Servim els bolets, amb daus de poma, ho reguem amb l'oli i vinagre de la maceració i per acabar hi posem uns cristalls de sal.
Un entrant o, perquè no?, una tapa de temporada. La poma hi aporta un toc de frescor molt interessant en boca.
hummmmmmmm que bo
ResponEliminaUna gran combinació de gustos i aromes.
EliminaUna manera de preparar els ceps ben original!
ResponEliminaNo sempre tenim la sort de trobar-ne de petits
EliminaQue bons els ceps amb carpaccio, la propera vegada provaré amb la poma, sembla un conjunt força interessant i molt bo.
ResponEliminaUna abraçada
Sobretot que no sigui una poma massa madura o farinosa.
EliminaUna abraçada
Amb que no combina el cep?
ResponEliminaMolt bona recepta :))
Tens raó, ja costaria trobar algun plat que no l'admetés.
Elimina