dilluns, 30 de març del 2015

TALLARINES AMB PATÉ DE POP A LA GALLEGA

Tafanejant en una botiga de productes selectes vaig trobar un paté de pop a la gallega, producte que no coneixia, em vaig animar a comprar-ne i vet aquí la primera aplicació que he preparat.

La pasta lliga amb gairebé tot, així doncs he preparat unes tallarines amb porro i el paté, la combinació ha sigut un encert.


Per a quatre persones he emprat 400 grams de tallarines, un porro, paté de pop a la gallega, formatge parmesà, oli, sal i pebre.

Comencem netejant el porro de les arrels i la primera capa, eliminem també les fulles verdes. Tallem el tronc en cilindres d'uns 10 centímetres i els fem a juliana fina.

En una paella amb una cullerada d'oli, saltem el porro -que hem salpebrat- a foc viu fins que es comenci a estovar, no ha de quedar massa fet. 

Mentrestant en una olla amb abundant aigua, sal i un petit raig d'oli, coem la pasta fins que estigui al dente. L'escorrem i la incorporem seguidament a la paella amb el porro i ho acabem de saltar tot plegat durant un parell de minuts més.

Ja podem muntar el plat amb la pasta, hi ratllem al moment formatge parmesà i l'acabem amb una porció de paté.


4 comentaris:

  1. Caramba, paté de pop... ! si que és veritat que la pasta admet de tot! buscaré aquest paté! bona setmana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Teresa, jo no el coneixia i m'ha agradar de tastar-lo.
      Passeu uns bons dies.

      Elimina
  2. Cogña Manel, qué cosas encuentras en el mercado. Paté de pulpo. Voy a buscarlo que la receta parece sencilla y ya veo que te gustó. Buena idea para practicar en el fin de semana. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No lo habia visto nunca, lo encontré en Gandia. No es que lo tenga al lado de casa.
      Un abrazo

      Elimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.