Per a quatre persones ens caldrà 600 grams de fetge, quatre cebes grosses, quatre grans d'all, brou de carn, vi blanc sec, oli, sal i pebre.
Comencem filetejant el fetge i el salpebrem. Tallem la ceba a juliana i trinxem els alls.
En una paella amb una bon cullerada d'oli saltem el fetge i el reservem. A la mateixa paella sofregim la ceba fins que hagi enrossit, moment en que hi incorporem els alls. Si hi hagués un excés d'oli el colem.
Afegim a la paella una copa de vi i el deixem reduir. En aquest punt tornem el fetge a la paella i ho just cobrim amb el brou. Corregim si cal de sal i ho deixem coure tot plegat fins que gairebé hagi evaporat tot el líquid.
mmm! M'encanta! és un dels meus plats preferits! I és d'origen venecià, que encara ho fa més temptador!
ResponEliminaDesconeixia l'origen.
EliminaAix... amb el fetge no puc...Bona setmana!
ResponEliminaCadascú tenim el nostre ingredient maleït, oi?
EliminaUna abraçada.