Per a quatre persones ens caldran dos naps negres, dos tomàquets d'amanir, 100 grams de formatge rocafort, farigola fresca, escates de sal marina i oli extra verge d'oliva.
Pelem els naps i els tallem a rodelles de menys d'un centímetre de gruix. Per a aquest plat només aprofitarem la part més ampla del nap, la resta la reservem per a altres aplicacions.
Untem amb oli una platera d'anar al forn abans de posar-hi el nap, el reguem amb un fil d'oli i l'enfornem a 200º durant mitja hora.
Tallem finament el formatge i l'escampem per sobre els naps, també hi posem fulles de farigola fresca. Ho gratinem abans de servir.
L'acompanyem amb tomàquet, també amb unes fulles de farigola, escates de sal i un raig d'oli d'oliva.
Aixi per lleparse els dits
ResponEliminaAcostuma a sorprendre a qui el tasta.
Elimina<Una proposta molt original!!
ResponEliminaSens dubte, una altra manera de fer els naps.
EliminaCaram...sorprenent i molt bona!
ResponEliminaPTNTS
Glòria
De naps negres no se'n troben sempre i amb aquest plat el podem fer esdevenir el protagonista.
EliminaUna abraçada.
I sinó...amb naps "normals" també?
EliminaLa veritat és que no ho he provat. El nap negre és més gran i gustós que el "normal". Serà qüestió de fer-ho.
EliminaQuina recepta més maca, buscaré naps negres!
ResponEliminaAra és el temps.
Elimina