dimecres, 14 de desembre del 2016

BACALLÀ A LA MANDARINA

No fa massa dies en el bloc "La Cuina de l'Olga" se'ns mostrava la recepta de "Gotets de mandarina, bacallà i avellanes" que em va semblar molt interessant i vaig dir-me que era qüestió de provar-ho. Vet aquí doncs la meva versió, com que encara estem a la tardor li he afegit magrana que aporta color i alhora un punt de dolçor que contrasta i bé amb l'acidesa de la mandarina i el gust del bacallà.


Els ingredients emprats són, bacallà dessalat i esqueixat, mandarines, avellanes, magrana, julivert i oli extra verge d'oliva.

El dia abans comencem esqueixant el bacallà i posant-lo en remull. L'aigua la canviem tres vegades.

Pelem les mandarines, desgranem la magrana, trinxem el julivert i al morter piquem lleugerament les avellanes, no ha de quedar una pasta. 

Al moment de servir col·loquem els grills de la mandarina, el bacallà ben escorregut entre mig, ho reguem amb l'oli d'oliva i continuem posant-hi les avellanes, la magrana i finalment el julivert.

Més senzill de preparar no pot ser.



Gràcies, Olga.

8 comentaris:

  1. OOooohhh! M'encanta aquesta proposta teva! L'has millorat moltíssim en gust i en aparença....el color roig de la magrana fa que sigui un entrant molt més bonic.
    Gràcies per les teves paraules.
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. A més de color el contrast de gustos que aporta la magrana va satisfer tothom.
      Gràcies a tu, Olga.
      Una abraçada.

      Elimina
  2. M'agrada aquesta plat i la gran combinació de sabor i textures -que bona la magrana!! :) fa festa i dóna color excel·lent!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho dius bé, Fina, la magrana hi aporta color i també sabor. La combinació de gustos el fa un entrant molt interessant.
      Una abraçada.
      Manel.

      Elimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.