Aquest és un plat que cal preparar amb temps per deixar-lo temperar abans de servir. També el podem preparar el dia abans i tenir-lo a la nevera fins una hora abans de l'àpat.
Per a quatre persones ens caldran dues albergínies mitjanes, 4 o 5 tomàquets petits, 3 ous, 100 ml. de nata per cuinar, 75 grams de formatge emmental i 75 de parmesà ratllats, orenga, oli, sal i pebre.
Tallem les cues de les albergínies i les tallem a llesques de més d'un centímetre de gruix. Amb una mica de sal les deixem suar durant mitja hora perquè perdin l'amargor. Finalment les esbandim en aigua i assequem amb paper de cuina.
Mentre haurem escalfat el forn a 190º amb calor a dalt i a baix.
Posem les albergínies en una platera per anar al forn, les reguem amb un fil d'oli i salpebrem. Les tenim al forn durant tres quarts, ja estaran toves.
Batem els ous i els barregem amb la crema de llet i els formatges.
Intercalem els tomàquets tallats per la meitat entre les llesques d'albergínia, ho reguem amb els ous, llet i formatge i finalment ho empolsinem amb orenga seca. Ho tornem a enfornar durant 35-40 minuts més, fins que hagi quallat.
Tal com s'ha dit, caldrà deixar temperar abans de servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.