divendres, 13 de novembre del 2009

RAP AL FORN AMB PATATES I SOBRASSADA

Avui us convido a una estrena del món mundial.

El rap és un peix, per sí sol, una mica dessaborit i s'acostuma a acompanyar amb altres ingredients que li donin caràcter.

En converses amb un amic de ses Illes, tot parlant de la sobrassada, em va fer venir la idea de combinar-la, perquè no, amb el rap... i aquest és el resultat.

Per a quatre persones ens caldrà uns 600 grs. de rap, 4 patates, 150 grs. de sobrassada, dos grans d'all, una nyora, vi blanc, oli, sal i pebre.

He començat tallant les patates a llesques d'aproximadament mig centímetre de gruix i les he col·locat en una safata d'anar al forn, amb sal, pebre i una mica d'oli. Ho he enfornat a 180º.

En una paella amb un parell de gotes d'oli he saltat durant uns minuts la sobrassada, amb la que he fet una picada amb l'all i la carn de la nyora que prèviament l'he tinguda durant una hora en remull. L'he deixatada amb mig got de vi blanc.

El rap, sense l'espina i tallat a talls regulars, amb una mica de sal, l'he marcat a la paella amb unes gotes d'oli, en total durant uns 5 minuts.

Quan les patates ja estaven fetes, a sobre hi he anat dipositant la picada i el rap. Torna cap el forn i ho he deixat 5 minuts més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.