dijous, 26 de novembre del 2009

ROSTIT DE POLLASTRE A LA CERVESA


Per a quatre persones ens caldrà: un pollastre, cansalada viada, una ceba, tres patates, una cabeça d'alls, un tomàquet, una cervesa petita, canyella, llor, oli, sal i pebre negre.

En una cassola amb bastant oli ben calent fem una primera fregida a les patates tallades a grans daus. Així que agafin color, les reservem.

Tallem el pollastre a octaus, el salpebrem i fregim en el mateix oli, també fins que agafi color. El reservem i traiem de la cassola gairebé tot l'oli, que podrem aprofitar per altres fregides.

Tornem el pollastre a la cassola i a foc suau i posem a sofregir la ceba tallada a juliana, els alls tallats per la meitat, el tomàquet sense la pell, la cansalada tallada petita, una petita branca de canyella i un parell de fulles de llorer. Deixem fer durant uns minuts i hi afegim la cervesa. Amb la cassola tapada i a foc suau ho deixem fer durant uns tres quarts d'hora, girant el pollastre de tant en tant. Aleshores hi incorporem les patates, rectifiquem de sal i deixem un quart més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.