A l'estiu venen de gust plats frescos, que es preparin ràpidament, sense complicacions i fent servir productes de temporada, som-hi dons!
Amb un meló en tindrem per a sis persones. A més ens caldrà dos iogurts de llimona, dotze gambes mitjanes, alfàbrega, oli, sal i pebre.
Pelem i tallem el meló i el passem al got de la batedora elèctrica, hi afegim un polsim de sal i pebre negre i ho triturem finament. Ara hi incorporem els dos iogurts. Continuem uns segons més amb el braç elèctric per remenar-ho bé i ho deixem a la nevera fins al moment de servir.
En una paella calenta amb unes gotes d'oli saltem ràpidament les gambes, no han de quedar massa fetes, Les deixem temperar i les pelem.
En el moment de servir la sopa hi incorporem les gambes, uns cristalls de sal i unes fulles d'alfàbrega fresca que potenciaran la frescor del plat.
ResponEliminaMolt bona aquesta recepta fresca de meló i alfàbrega, acompanyat amb les gambes, tot una delicadesa d'estiu¡¡
Salutacions¡¡ :O)
I el puntet de llimona que hi aporta el iogurt té també la seva importància.
EliminaSalut!