dijous, 4 d’agost del 2016

BOTIFARRA DEL PLA DE L'ESTANY AMB XAMPINYONS A L'AROMA DE FARIGOLA

No fa massa dies l'Olga ens mostrava aquesta recepta de XAMPINYONS A L'AROMA DE TIMÓ que em va semblar molt interessant, tant per la bona pinta que fa el plat com per la senzillesa en la seva preparació. Prenent dons la idea, avui els he preparat com a acompanyament d'unes botifarres del Pla de l'Estany.



Per a dues persones en caldran dues botifarres del Pla de l'Estany, botifarres de qualitat, dos xampinyons grans, farigola fresca, formatge per gratinar, cristalls de sal, pebre negre i oli extra verge d'oliva.

Comencem punxant les botifarres i coent-les al microones a màxima potència durant cinc minuts.

Rentem sota l'aixeta els xampinyons i els tallem a llesques.

En una safata de servir que pugui anar al forn col·loquem les botifarres amb la banda més blanca -la que ha quedat a sota- cara amunt, els xampinyons, les fulles de farigola, uns cristalls de sal, pebre negre acabat de moldre i el formatge per gratinar. Ho reguem amb un bon raig d'oli d'oliva.

Ho posem al forn en funció de gratinar durant uns minuts, fins que es fongui el formatge i agafi tot plegat un bonic color.

Directament ho portem a taula.


Gràcies, Olga.

6 comentaris:

  1. Quina pinta!! un bon acompanyament per a unes bones botifarres!

    ResponElimina
  2. Mmmmmm.....molt bona! Has millorat la recepta moltíssim! Prenc bona nota!
    Gràcies per compartir-la!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. `Gràcies a tu, Olga, una molt bona aportació.
      Una abraçada.

      Elimina
  3. A part de bon fotografo, deu ni do els plats, este mel deixo per la tardor.
    Salut

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.