Amb dàtils i formatges farem ràpidament un aperitiu, una tapa, un entrant, deliciós que segur que el tornarem a fer sovint.
El mostraré en dues versions, la primera més densa i la segona més cremosa, el gust és pràcticament el mateix, la textura en boca no.
Els ingredients que necessitem són dàtils, formatge blau, crema de formatge per untar i crema de llet.
En la primera versió per a 100 grams de dàtils, hi hem posat 50 grams de formatge blau (si agrada el gust intens n'hi posarem més), 50 grams de crema de llet de 18% de matèria grassa i 100 grams de crema de formatge per a untar.
Traiem els pinyols dels dàtil i posem tots els ingredients dins del got de la batedora, ho triturem durant mig minut i ja el tenim, més ràpid i fàcil no pot ser.
Observem que queda un paté dens on es noten els trossos de dàtil, gairebé com si parléssim d'una terrina.
Per a la segona versió hi posem el doble de crema de llet i ho triturem tot plegat durant un minut.
El resultat és molt més cremós.
Untem torradetes amb els patés i ho podem guarnir amb mig dàtil al damunt.
Tots dos patès emb semblan bonissims
ResponEliminaHo són, Lolines.
EliminaUna abraçada
Hola.
ResponEliminaAnant de bolg en blog he arribat a la teva cuina.
Em quedo per llegir les teves receptes.
Aquesta m'ha semblat molt original!.
La barreja del dàtils amb formatge ha de ser molt bona.
Prenc nota.
Salutacions,
:)
Benvinguda dons als meus fogons.
EliminaUna abraçada
Una delicia lo que preparas.Vivamos el dia sin analizar ya que analizar no lleva a nada
ResponEliminaabrazo
Vivamos.
EliminaQueda molt dolç? Perquè els dàtils em costen perque els trobem embafosos per dolços.
ResponEliminaPtnts
Glòria
El punt de dolç hi és, però molt diluït amb els formatges. Res a veure, però, amb menjar dàtils sols.
EliminaSempre pots modificar les proporcions, una mica menys de dàtils i, si agrada el gust fort, més formatge blau.
Una abraçada.