L'acompanyament d'un plat amb patates fregides és el més recorrent, el què podem fer a casa o trobar en el més senzill dels restaurants.
Aquesta és una proposta diferent, molt més gustosa i que pot acompanyar una gran diversitat de plats.
Per a quatre persones ens caldran quatre patates de mitjanes a grans, dos grans d'all, formatge parmesà, julivert, oli, sal i pebre.
Comencem rentant bé les patates i tallant-les al llarg. Trinxem els alls molt finament.
En un bol barregem bé les patates amb quatre cullerades d'oli d'oliva, els alls, mitja tassa de formatge acabat de ratllar, sal i pebre. Les col·loquem en una safata d'enfornar amb la pell cap avall.
Ho enfornem a 200º durant gairebé tres quarts. En el darrer moment hi espolsem julivert trinxat i ja les tenim a punt.
En el dia d'avui han servit d'acompanyament a uns xurrascos de vedella que hem fet al forn.
patates fàcils i de totes les maneres!!
ResponElimina:)
Bon diumenge!
El parmesà les fa diferents
EliminaUna abraçada.