dimecres, 21 de febrer del 2018

XAMPINYONS A LA CARBONARA

Aquest xampinyons farcits són fàcils de preparar i tant poden formar part d'uns entrants variats, com a acompanyament o guarnició o fins i tot com a tapa.


Per a quatre persones ens caldran dotze xampinyons grans, 150 grams de cansalada viada tallada a daus petits, 150 ml. de crema de llet, una ceba petita, oli, sal, pebre i nou moscada.

Comencem esbandint bé els bolets i traient-los els peus, que trinxarem ben petits. Pelem la ceba i també la trinxem.

En una paella amb un petit raig d'oli sofregim ràpidament la ceba fins que vulgui agafar color, ara hi afegim els peus dels xampinyons i ho saltem durant un parell de minuts, moment en que hi incorporem la cansalada, barrejant i sofregint durant un parell de minuts més abans de posar-hi la crema de llet, salpebrem i hi ratllem una punta de nou moscada. Deixem reduir fins que tingui la consistència cremosa que volem.

Mentre, en una paella antiadherent calenta, fem els xampinyons a la planxa, un minut, minut i mig, per cada costat.

Només ens caldrà farcir cada xampinyó amb una cullerada de la salsa i servir-los calents.



10 comentaris:

  1. Aquests agradaran molt a casa meva! Som fans dels xampis i de la carbonara!
    Petonets!
    Olga

    ResponElimina
  2. Que bons, els xampis en agraden molt i la carbonara també, amb el teu permís queden anotats no tardaré a preparar-los!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Pensé yo que iba a ser más difícil, me lo voy a pensar para la semana que viene que tengo invitados y como entrante puedo quedar de lo más estupenda. ;)))

    ResponElimina
  4. Hola Manel,
    Boníssim aperitius! :)
    Els xampis i tantes possibilitats.
    Molt bon diumenge!
    Una abraçada,
    Fina

    Si t'agraden mooolt et diré un lloc que en fan de molt bons! i t'agradaria conèixer. :)

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.