Aquest xampinyons farcits són fàcils de preparar i tant poden formar part d'uns entrants variats, com a acompanyament o guarnició o fins i tot com a tapa.
Per a quatre persones ens caldran dotze xampinyons grans, 150 grams de cansalada viada tallada a daus petits, 150 ml. de crema de llet, una ceba petita, oli, sal, pebre i nou moscada.
Comencem esbandint bé els bolets i traient-los els peus, que trinxarem ben petits. Pelem la ceba i també la trinxem.
En una paella amb un petit raig d'oli sofregim ràpidament la ceba fins que vulgui agafar color, ara hi afegim els peus dels xampinyons i ho saltem durant un parell de minuts, moment en que hi incorporem la cansalada, barrejant i sofregint durant un parell de minuts més abans de posar-hi la crema de llet, salpebrem i hi ratllem una punta de nou moscada. Deixem reduir fins que tingui la consistència cremosa que volem.
Mentre, en una paella antiadherent calenta, fem els xampinyons a la planxa, un minut, minut i mig, per cada costat.
Només ens caldrà farcir cada xampinyó amb una cullerada de la salsa i servir-los calents.
Ummmmmmm que bo una abrassada
ResponEliminaBoníssims.
EliminaSalut!
Aquests agradaran molt a casa meva! Som fans dels xampis i de la carbonara!
ResponEliminaPetonets!
Olga
Desapareixeran en un moment, segur.
EliminaPetons
Que bons, els xampis en agraden molt i la carbonara també, amb el teu permís queden anotats no tardaré a preparar-los!!
ResponEliminaUna abraçada
Segur que en gaudireu, Sion.
EliminaUna abraçada.
Pensé yo que iba a ser más difícil, me lo voy a pensar para la semana que viene que tengo invitados y como entrante puedo quedar de lo más estupenda. ;)))
ResponEliminaSeguro que vas a triunfar, Mer.
EliminaUn abrazo.
Hola Manel,
ResponEliminaBoníssim aperitius! :)
Els xampis i tantes possibilitats.
Molt bon diumenge!
Una abraçada,
Fina
Si t'agraden mooolt et diré un lloc que en fan de molt bons! i t'agradaria conèixer. :)
Ja m'ho faràs saber.
EliminaGràcies, Fina