El plat que cuinem avui és fàcil de preparar, bo per a un sopar. Uns rotllets de pit de pollastre farcits de pernil d'indiot brasejat, formatge i espàrrecs verds.
Els ingredients que necessitem són filets prims de pit de pollastre, pernil d'indiot brasejat, formatge fos a talls, espàrrecs verds, oli, sal i pebre.
Tallem la punta més dura dels espàrrecs i els cuinem al vapor, els podríem també bullir ràpidament o fer-los al microones.
Salpebrem els filets de pollastre i a sobre hi anem col·locant la resta d'ingredients, el pernil, el formatge i els espàrrecs. Ho enrotllem i els posem en uns paella amb unes gotes d'oli, començant la cocció pel punt d'unió del filet per tal de que es segelli i no s'obri. Quan hagi cuit i agafat un bonic color daurat li donem la volta.
ResponEliminaUns rotllets molt senzills de preparar i boníssims a l'hora de menjar-los
Els has definit molt bé.
EliminaGràcies, Lolines