dimecres, 3 d’octubre del 2018

FLAM D'ESPINACS I XAMPINYONS

Aquesta plat tant el podem servir al moment com tenir-lo preparat i que només calgui escalfar abans de servir.


Per a quatre flams ens caldran 10 xampinyons, dos manats d'espinacs, quatre ous, oli, sal i pebre.

Netegem els xampinyons dels peus terrosos i el tallem. Esbandim els espinacs -si fossin congelats els descongelem-.

En una paella amb unes gotes d'oli saltem ràpidament els bolets, salpebrem i hi incorporem els espinacs.

Batem els ous i els barregem amb els xampinyons i espinacs que hem precuinat.

Emplenem els motlles -si són de silicona no cal untar-los amb cap greix- i ho enfornem a 180º fins que els flams hagin quallat, ho sabrem si al punxar-los amb un escuradents aquest surt sec.


Ho podem acompanyar amb alguna salsa o senzillament amb unes llesques de pa sucat en tomàquet.

4 comentaris:

  1. Ara mateix en prendria un per sopar!
    Gràcies Manel!
    Bona nit,
    Una abraçada,
    Fina

    ResponElimina
  2. Flams d'aquests tipus solucionen més d'un sopar a casa nostra, Manel.

    PTNTS
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. No deixa de ser una truita més divertida, la combinació de possibles ingredients és enorme.

      Una abraçada.

      Elimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.