A mesura que la tardor avança les nits són més fredes i les sopes, les cremes i les emulsions venen més de gust.
Així doncs anem a preparar una emulsió emprant productes de temporada, amb el ben entès de que tan la podríem servir calenta com tèbia o fins i tot freda.
Per a quatre persones ens caldran tres moniatos, un porro, una magrana, canyella en pols, oli i sal.
Netegem el porro i pelem els moniatos, en fem una bresa -a talls regulars-.
En una cassola amb un petit raig d'oli, a foc moderat, comencem a sofregir el porro. Un parell de minuts després hi incorporem el moniato, una mica de canyella en pols i salem. Remenem sovint i deixem sofregir fins que el moniato comenci a estovar. Ara ho cobrim d'aigua i amb la cassola tapada deixem coure durant uns vint minuts.
Mentre desgranem la magrana.
Passem les verdures al got de la batedora i ho triturem. Finalment hi anem incorporant de mica en mica oli extra verga d'oliva fent-ne una emulsió.
Només ens queda incorporar-hi la magrana abans de servir.
Caram caram caram ...m'agraden molt les cremes emulsionades. Aquesta crema ha de ser boníssima.
ResponEliminaA la calidesa del moniato la magrana li deu donar un punt de frescor
Ptnts
Glòria
Aquesta és diferent, bona de debò.
EliminaUna abraçada