El fet de rostir les verdures al forn les fa molt més saboroses que si senzillament les bullim.
Ara a l'hivern aquesta crema ve de gust calenta, però és igualment indicada de prendre-la tèbia o freda, en funció de la temporada.
La barreja en boca de la crema de pastanagues amb la untuositat del formatge ens desperta un interessant món de sensacions.
La barreja en boca de la crema de pastanagues amb la untuositat del formatge ens desperta un interessant món de sensacions.
Per a quatre persones necessitarem 500 grams de pastanagues, una ceba, un porro, brou de verdures, crema de formatge per untar, mantega, oli, sal i pebre.
Pelem les verdures i en fem una bresa.
Les posem en una safata per anar al forn amb un parell de nous de mantega, un petit raig d'oli, sal i pebre.
Ho enfornem a 200º durant aproximadament una hora, cada quart remenem la verdura.
Així que estigui cuita la triturem finament tot afegint-hi brou de verdures fins a obtenir una crema amb la textura que ens agradi.
Ho servim amb una quenefa de formatge per untar, uns grans de cristall de sal i unes gotes d'oli extra verge d'oliva.
Una crema calenteta es el que mes ve de gust amb aquets fred.
ResponEliminaAra sí.
EliminaUna abraçada.
La pastanaga rostida és molt bona, per tant aquesta crema ha d'estar boníssima tb!
ResponEliminaGràcies per l'ideA Manel.
Ptnts
Glòria
Gràcies a tu, Glòria, pel seguiment.
EliminaUna abraçada.
Bon dia Manel,
ResponEliminaDoncs si, la manera de coure fa canviar el gust de les fruites, les verdures o d'altres productes.
La provaré! :)
Fixa't això també va passar amb el codony per fer l'all i oli. Un amic el feia bullit canviava totalment fet al forn o al caliu.
Gràcies per la idea.
Una abraçada i un bon diumenge
Fina
A mi m'acabes de donar una bona idea de fer el codony al forn.
EliminaGràcies a tu, Fina.
Una abraçada