divendres, 18 de gener del 2019

XAMPINYONS FARCITS DE GAMBES

Una recepta que, sense complicacions, ens proporciona un entrant molt gustós, que es menja en un tres i no res.


Els ingredients que ens caldran son xampinyons, com més grans millor, gambes pelades, ceba, oli, sal i pebre.

Netegem els xampinyons i els traiem el peu. Els posem en una platera, reguem amb un fil d'oli i enfornem a 200º. Passat cinc minuts els girem, tornem a posar una mica més d'oli i en continuem la cocció.

Mentre hem pelat i trossejat la ceba i l'hem sofregit a foc mitjà, quan ha transparentat hi hem afegit els peus dels xampinyons tallats a trossos petits. Quan han estat cuits hi hem incorporat les gambes i ho hem salpebrat, deixant-ho coure tot plegat durant un parell de minuts més.

Quan els bolets han estat al seu punt, cuits i sucosos, els farcim amb el preparat de gambes i abans de servir hi posem julivert trinxat.


6 comentaris:

  1. Bom dia, a receita é saborosa, já tenho saboreado de varias maneira com outro tipo de pão.
    AG

    ResponElimina
    Respostes
    1. Este prato aceita uma grande variedade de recheios.
      Obrigado, António.

      Elimina
  2. Són bombonets!!
    Bon dia i bona setmana Manel,
    Una abraçada,
    fina

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.