Els ingredients que ens caldran son xampinyons, com més grans millor, gambes pelades, ceba, oli, sal i pebre.
Netegem els xampinyons i els traiem el peu. Els posem en una platera, reguem amb un fil d'oli i enfornem a 200º. Passat cinc minuts els girem, tornem a posar una mica més d'oli i en continuem la cocció.
Mentre hem pelat i trossejat la ceba i l'hem sofregit a foc mitjà, quan ha transparentat hi hem afegit els peus dels xampinyons tallats a trossos petits. Quan han estat cuits hi hem incorporat les gambes i ho hem salpebrat, deixant-ho coure tot plegat durant un parell de minuts més.
Quan els bolets han estat al seu punt, cuits i sucosos, els farcim amb el preparat de gambes i abans de servir hi posem julivert trinxat.
Netegem els xampinyons i els traiem el peu. Els posem en una platera, reguem amb un fil d'oli i enfornem a 200º. Passat cinc minuts els girem, tornem a posar una mica més d'oli i en continuem la cocció.
Mentre hem pelat i trossejat la ceba i l'hem sofregit a foc mitjà, quan ha transparentat hi hem afegit els peus dels xampinyons tallats a trossos petits. Quan han estat cuits hi hem incorporat les gambes i ho hem salpebrat, deixant-ho coure tot plegat durant un parell de minuts més.
Quan els bolets han estat al seu punt, cuits i sucosos, els farcim amb el preparat de gambes i abans de servir hi posem julivert trinxat.
Un molt bon farcit.
ResponEliminaUna abraçada
Gràcies i una abraçada, Sion.
EliminaBom dia, a receita é saborosa, já tenho saboreado de varias maneira com outro tipo de pão.
ResponEliminaAG
Este prato aceita uma grande variedade de recheios.
EliminaObrigado, António.
Són bombonets!!
ResponEliminaBon dia i bona setmana Manel,
Una abraçada,
fina
Gràcies Fina.
Elimina