En la meva darrera publicació deia que, entre d'altres aplicacions dels tomàquets al forn, a Itàlia els mengen amb pasta, especialment amb espaguetis, els Spaguetti con i pomodori al forno, vet aquí dons aquesta recepta.
Partim dons dels ingredients de la recepta anterior afegint-hi 320 grams d'espaguetis, parmesà i sal.
Anem controlant el punt de cocció dels tomàquets al forn.
Els tomàquets els podríem tenir fets amb antelació, en aquest cas, només ens caldria escalfar la platera abans d'acabar el plat.
Coem la pasta en abundant aigua amb sal fins a tenir-la al dente, l'escorrem i la passem directament a la platera amb els tomàquets calents.
Ho barregem bé amb el formatge acabat de ratllar, si calgués hi podem afegir una mica de l'aigua de coure la pasta.
Servim de seguida.
Un plat de pasta senzill i bonissìm
ResponEliminaL'has definit perfectament, Lolines.
EliminaUna manera ideal de menjar els tomàquets de la recepta anterior.
ResponEliminaPtnts
Glòria
Aquí no hi estem massa acostumats i és un plat magnífic.
EliminaGràcies i una abraçada.