dimecres, 6 de maig del 2015

CREMA DE PASTANAGA AL ROCAFORT AMB ALLS TENDRES


Per a quatre persones ens caldrà mig quilo de pastanagues, una ceba grossa, una patata, quatre alls tendres, 50 grams de formatge rocafort, oli, pebre i sal.

Comencem pelant la ceba, les pastanagues i la patata, traiem la primera capa, la part més verda i les arrels dels alls. Trinxem la ceba, tallem les pastanagues i la patata a daus i els alls a talls d'un centímetre.

En una olla petita amb una mica d'oli sofregim la ceba, així que agafi color hi incorporem la patata i la pastanaga, continuem el sofregit durant uns minuts més. Ho cobrim just amb aigua, salpebrem i deixem coure durant gairebé mitja hora.

Ho triturem amb el braç elèctric i hi afegim el formatge rocafort, ho tornem al foc remenant-ho fins que el formatge hagi fos i s'hagi incorporat a la pastanaga.

En una paella ben calenta, amb unes gotes d'oli, saltem ràpidament els alls tendres.

Servim la crema amb els alls incorporant-hi uns cristalls de sal marina.

6 comentaris:

  1. Té una pinta deliciosa :-)
    A mi, que m'agraden les cremes, el formatge i la pastanaga, doncs imagina...

    Per cert, per què no t'animes i participes al FLI?
    Podries fer un relat sobre cuina, si vols :-)

    http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/p/el-fli.html

    ResponElimina
  2. Una crema perfecta per a mi, porta uns ingredients amb molt de sabor!

    ResponElimina
  3. M'agrada tot el que porta... per tant m'ha d'agradar la crema!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.