Per a quatre persones ens caldran dos manats d'espàrrecs blancs, dues patates grosses, formatge emmental, oli, sal i pebre.
Amb l'ajuda d'un pelador comencem pelant els espàrrecs des de sota de les puntes fins al final. Tallem l'extrem inferior i els bullim durant deu minuts en aigua i sal.
Pelem les patates i les tallem a llesques de mig centímetre de gruix. Posem un fil d'oli en una platera d'anar al forn i hi col·loquem les patates, salpebrem i acabem amb un altre fil d'oli per sobre. Les enfornem a 180º fins que estiguin cuites i comencin a agafar color, entre 20 i 30 minuts.
Col·loquem els espàrrecs damunt les patates, els cobrim amb formatge emmental ratllat i ho gratinem just abans de servir.
Aquest és un gran primer plat, molt gustós i sense massa dificultat.
hummmmmmm que bons
ResponEliminaBoníssims
EliminaQuina pinta, entren per la vista!!
ResponEliminaAcabats de gratinat deixen anar una oloreta que fa salivar.
Eliminammmmm, que senzill i que bo!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
No sempre cal que ens compliquem la vida per fer un plat molt apetitós, oi?
Elimina