Per a quatre persones ens caldran dos pebrots vermells, una albergínia, dues llaunes de tonyina clara, dos ous, sal i pebre.
Escalivem els pebrots i l'albergínia, a la llar de foc o al forn, com a darrer recurs ho podríem fer al microones. Una vegada temperats ho pelem, tallem a tires i salpebrem lleugerament.
Fem els ous durs, els deixem temperar, els pelem i els trinxem.
Posen la tonyina damunt d'un colador per tal de que perdi el líquid de conservació.
Muntem el timbal amb una capa de pebrot, una d'ou dur, una d'albergínia, una de tonyina i finalment una darrera de pebrot.
Mmmmm...bo! Una manera diferent i molt engrescadora de presentar l'escalivada. Me l'apunto!
ResponEliminaPetons,
Olga
La presentació fa molt de goig, sí.
EliminaUna abraçada.
que delicia me das hambre y ya es de madrugada
ResponEliminaTe espero mañana.
Elimina