dilluns, 2 d’abril del 2018

VERDURES AL FORN AMB PARMESÀ

Una bona alternativa a la verdura bullida, amb més sabor, fàcil de preparar i que tant pot servir com a acompanyament o com a, per exemple, un sopar lleuger.


A més de verdura variada, la que ens vingui de gust, jo he emprat patata, mongeta, pastanaga i alls tendres, ens caldrà, un gra d'all, parmesà, orenga, oli, sal i pebre.

Rentem i/o pelem les verdures, les tallem i disposem en una platera per anar al forn.

En un bol barregem l'all trinxat finament, el parmesà ratllat, l'orenga, oli, sal i pebre. Aboquem aquesta mescla damunt de la verdura i ho anem girant fins que tot quedi ben mesclat.

Ho enfornem a 200º fins que la patata estigui cuita, amb 25-30 minuts n'hi ha prou. Si volem la verdura ben daurada la deixem una estona més.


6 comentaris:

  1. Bon dia Manel,
    La mare les fa sovint, queden molt bones i estan saboroses. De vegades les fa de primer i també d'acompanyament.
    Bon diumenge,
    Una abraçada,
    Fina

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt diferent a la verdura només bullida.
      Una abraçada.

      Elimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.