Una bona alternativa a la verdura bullida, amb més sabor, fàcil de preparar i que tant pot servir com a acompanyament o com a, per exemple, un sopar lleuger.
A més de verdura variada, la que ens vingui de gust, jo he emprat patata, mongeta, pastanaga i alls tendres, ens caldrà, un gra d'all, parmesà, orenga, oli, sal i pebre.
Rentem i/o pelem les verdures, les tallem i disposem en una platera per anar al forn.
En un bol barregem l'all trinxat finament, el parmesà ratllat, l'orenga, oli, sal i pebre. Aboquem aquesta mescla damunt de la verdura i ho anem girant fins que tot quedi ben mesclat.
Ho enfornem a 200º fins que la patata estigui cuita, amb 25-30 minuts n'hi ha prou. Si volem la verdura ben daurada la deixem una estona més.
Una bonissima alternativa.
ResponEliminaMolt més gustosa.
EliminaLooks good.
ResponEliminaYes, it is.
EliminaYou are welcome.
Bon dia Manel,
ResponEliminaLa mare les fa sovint, queden molt bones i estan saboroses. De vegades les fa de primer i també d'acompanyament.
Bon diumenge,
Una abraçada,
Fina
Molt diferent a la verdura només bullida.
EliminaUna abraçada.