diumenge, 30 de setembre del 2018

POLLASTRE EN SALSA CARBONARA

Aquest és un plat saborós i consistent que es prepara fàcilment.

Tot i que actualment la salsa carbonara es fa sovint amb crema de llet cal saber que l'autèntica, la tradicional no, es fa amb rovells d'ou. Tanmateix aquesta recepta sí que la preparem amb crema de llet per tal de que amoroseixi millor la carn de pit de pollastre més eixuta.


Per a quatre persones ens caldran dos pits de pollastre, una ceba petita, 100 grams de cansalada viada, 200 ml de crema de llet, 100 grams de xampinyons, formatge parmesà, vi blanc, oli, sal i pebre.

Traiem la pell i polim els pits de pollastre. Els tallem a daus o a tires fines.

Esbandim els xampinyons i els tallem. Pelem la ceba i la trinxem. Tallem la cansalada a tires fines.

En una paella amb una mica d'oli sofregim el pollastre i la cansalada tot remenant sovint durant cinc o sis minuts. Els reservem.

A la mateixa paella sofregim la ceba, quan comenci a transparentar hi incorporem els xampinyons. Així que  s'hagi evaporat l'aigua que deixen anar els bolets hi tornem a posar la carn reservada i mig got de vi blanc. Deixem reduir abans d'afegir-hi la crema de llet. Quan comenci a espessir hi afegim parmesà ratllat, remenem bé i deixem coure un parell de minuts més.


4 comentaris:

  1. Respostes
    1. Ho és. La salsa amoroseix i molt la carn de pit de pollastre.

      Elimina
  2. Boa tarde, na minha região toda a comida é confeccionada com coentros a alguma salsa, pergunto se a perfeita sugestão, seria saborosa com coentros?.
    Boa semana,
    AG

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nesta receita a salsa é apenas para decorar o prato, não interfira com a cozedura. Como elemento decorativo, o coentro também funciona bem.
      Boa tarde e bom apetite.

      Elimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.