Per a quatre persones necessitarem un pollastre tallat a octaus, mostassa, dues taronges, oli, sal i pebre.
Salpebrem el pollastre i el daurem en una cassola amb dues cullerades d'oli.
Fem que el pollastre escorri bé l'oli, l'untem amb mostassa i el deixem reposar ben bé durant mitja hora.
Enretirem la major quantitat d'oli de la cassola, hi tornem a posar el pollastre més el suc de dues taronges i la mateixa quantitat d'aigua. Tapem la cassola i ho fem coure durant cinc quarts a foc suau girant-lo de tant en tant.
Passat aquest temps destapem la cassola i si cal, deixem reduir la salsa.
Com la majoria de guisats el podem servir seguidament o tenir-ho preparat i escalfar-ho just abans de servir.
Aquest pollastre, ha de tenir un gust i una textura, bonissima
ResponEliminaMolt fi i no domina ni la mostassa ni la taronja.
EliminaOooooiiixxx...que bo! Amb lo que m'agrada la salseta de taronja!
ResponEliminaPetonets i molt bona setmana,
Olga
Està fet amb taronges de Santa Bàrbara, al Montsià, no cal que et digui res més.
EliminaUna abraçada.