dijous, 29 de març del 2018

POLLASTRE A LA MOSTASSA AMB SALSA DE TARONJA


Per a quatre persones necessitarem un pollastre tallat a octaus, mostassa, dues taronges, oli, sal i pebre.

Salpebrem el pollastre i el daurem en una cassola amb dues cullerades d'oli. 

Fem que el pollastre escorri bé l'oli,  l'untem amb mostassa i el deixem reposar ben bé durant mitja hora.

Enretirem la major quantitat d'oli de la cassola, hi tornem a posar el pollastre més el suc de dues taronges i la mateixa quantitat d'aigua. Tapem la cassola i ho fem coure durant cinc quarts a foc suau girant-lo de tant en tant.

Passat aquest temps destapem la cassola i si cal, deixem reduir la salsa. 

Com la majoria de guisats el podem servir seguidament o tenir-ho preparat i escalfar-ho just abans de servir.

4 comentaris:

  1. Aquest pollastre, ha de tenir un gust i una textura, bonissima

    ResponElimina
  2. Oooooiiixxx...que bo! Amb lo que m'agrada la salseta de taronja!
    Petonets i molt bona setmana,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Està fet amb taronges de Santa Bàrbara, al Montsià, no cal que et digui res més.
      Una abraçada.

      Elimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.