Aquesta és una proposta que tan funciona com a aperitiu o com a entrant d'un sopar en bona companyia.
La primera idea era fer-la amb formatge de cabra, però al supermercat vaig trobar uns rulós de formatge de vaca i de cabra que em va fer gràcia de tastar.
Els ingredients que ens caldran, a més del formatge, són: pasta brick, ceba, vinagre de poma, llavors de sèsam, oli, sucre, sal i pebre.
Comencem caramelitzant la ceba, per això la pelem i tallem a juliana i en una paella amb una cullerada d'oli la sofregim a foc no massa alt, remenant sovint. Quan comenci a agafar color, salpebrem afegint-hi també una cullerada de sucre i una de vinagre de poma. Amb el foc a menor temperatura continuem amb el procés de caramelització fins a tenir-la al nostre gust.
Cobrim una safata de forn amb paper antiadherent i hi estenem una làmina de pasta brick. Marquem i tallem la pasta amb un cèrcol d'emplatar de 12 centímetres - si voléssim coques més petites ho feríem amb un cèrcol menor-.
Traiem la pasta sobrant i estenem a cada coca una capa de ceba caramelitzada i a sobre un o dos talls de formatge, una mica de pebre negre acabat de moldre, unes llavors de sèsam i, finalment, un fil d'oli d'oliva.
Ho enfornem a 180º durant uns 10 minuts, fins que agafi una mica de color.
I cap a taula falta gent!
Ha un aspetto molto invitante. .
ResponEliminaLia
Si mangia subitamente, in poche morsi.
EliminaCioa e grazie, Lia.
Bom dia, amigo! suas sugestão culinárias são convidativas, esta o Coquet caramelizada cebola e queijo, deve de ser fantastica, saborosa certamente.
ResponEliminaGuarde a receita.
Bom fim de semana,
AG
Segur que t'agradarà António.
EliminaUna abraçada.
Aquestes propostes fan estiu...sopars a la fresca, vermutet...
ResponEliminaPTNTS
Glòria
Ho has definit molt bé, Glòria.
EliminaUna abraçada
Bones idees per sopars d'estiu!!
ResponEliminaGràcies Manel,
Una abraçada!
PD: Acabo de veure que has publicat un nou post, amb albergínies!! moltes felicitats!
Aquesta nit tindré lectura!
Bon diumenge tarda!
Gràcies a tu, Fina.
EliminaUna abraçada