A partir del tradicional ou ferrat amb patates surt aquest plat amb més verdures, aquelles que més ens agradin, jo l'he fet amb patates, ceba i carbassó.
L'únic secret és a l'hora de fer els ous ferrats, han de ser poc fets de manera que el rovell quedi líquid.
Per a quatre persones ens caldrà quatre patates mitjanes, dues cebes morades, un carbassó gran, quatre ous, oli, sal i pebre.
Pelem les patates i les cebes, rentem i despuntem el carbassó. Ho tallem tot a juliana no gaire fina.
Posem les verdures en una paella amb un parell de cullerades d'oli quan aquest estigui calent.
Salpebrem i ho cuinem a foc mitja, remenant o saltant sovint, fins que estigui cuit i agafi un color daurat.
Finalment fem els ous fregits, tal com queda dit, vigilant que el rovell sigui poc fet.
Emplatem les verdures amb l'ou a sobre i, en el moment de servir, trenquem l'ou amb una cullera.
Aquest ou estrellat m'ha enamorat....que booo!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Acabar de trencar-lo i que es barregi amb les verdures amorosint-les... ummm.
EliminaUna abraçada.
Bom dia, é uma belo prato para uma boa refeição, o ovo de preferência mal assado, torna o mesmo mais saboroso.
ResponEliminaContinuação de boa semana,
AG
Totalment d'acord, António.
EliminaUna abraçada
Aquest plat és per a miiiiiii😍😍😍
ResponEliminaPtnts
Glòria
Dons t'espero, Glòria, el plat és a taula.
EliminaUna abraçada
¿Qué idioma usas gallego o vasco? No puedo traducirlo bien a que me pagues por las clases .mi traductor no funcionajajaja
ResponEliminaCatalán.
EliminaEl traductor de google deja mucho que desear.
Un abrazo.
Bajo la etiqueta de "Babel" está el traductor.
Elimina