Quan la calor es deixa sentir de debò les amanides fresques i sense complicacions agafen tot el protagonisme a la cuina.
La combinació d'ingredients està oberta a allò que tinguem a mà, a la nostra imaginació. Avui ens ho fem amb síndria, formatge feta, olives negres sense pinyol, raïm, llavors de gira-sol, cristalls de sal, oli extra verge d'oliva i unes gotes de vinagre balsàmic.
Cal tenir els ingredients en fresc i treure'ls just al moment de posar-los al plat, amanir amb la vinagreta i servir immediatament.
Bon dia Manel,
ResponEliminaUna combinació perfecte la frescor i les poques calories de la síndria amb el punt saladet de la feta. Tant senzill i tant bo!
Aquesta va ser una amanida que es va portar fa temps per un xef en una trobada d'amics, tots xefs. :)
Merci!
Estem arribant a la meitat de l'agost.
Una abraçada ,
Fina
A l'estiu ve molt de gust.
EliminaUna abraçada.
Boa tarde, excelente patilha da saborosa salada apropriada para época, está perfeito.
ResponEliminaBoa semana,
AG
Ideal per a l'estiu.
EliminaGràcies, António.
Me dan ganas de meter el tenedor por la pantalla del PC.
ResponEliminaLástima que la tecnologia no haya avanzado más todavia, ¿verdad?
EliminaAquesta amanida fa temps que la vull fer i encara no he trobat el moment! M'has fet reviure les ganes de provar-la!
ResponEliminaPetonets,
Olga
L'estiu de l'any passat en vaig publicar una de similar, amb la síndria i el formatge feta com a protagonistes, entre ambdues queda clar que l'acompanyament pot ser tan variat com a gustos hi hagi.
EliminaUna abraçada.