Per a quatre persones ens caldran quatre pebrots, 250 grams d'arròs, 150 grams de carn picada, una ceba de Figueres, dos grans d'all, herbes de Provença, farina de galeta, llavors de sèsam, oli, sal i pebre.
Esbandim els pebrots, els tallem per la meitat i els buidem de llavors i dels filaments blancs.
Bullim l'arròs deixant-lo al dente, s'acabarà de fer al forn.
Pelem i trinxem la ceba i l'all. En una paella amb un raig d'oli ho sofregim a foc mitjà, quan transparenti la ceba hi incorporem la carn picada, salpebrem i amanim bé amb herbes de Provença. Deixem que sofregeixi lleugerament.
Ho passem a un bol on també hi posem l'arròs barrejant-ho bé.
Farcim els pebrots amb aquest preparat, ho cobrim amb una barreja de farina de galeta i llavors de sèsam, finalment els reguem amb un fil d'oli. Els col·loquem en una platera apta per al forn untada en oli.
Ho enfornem amb calor a dalt i a baix a 180º durant uns vint minuts, cal estar atents a que no es cremin. La carn del pebrot ha de quedar cuita però consistent.
Si hem trobat pebrots de colors diferents la presentació a taula serà més vistosa.
Boa tarde, amigo! perfeita refeição ao meu gosto, adoro saborear a mistura dos vários ingredientes.
ResponEliminaContinuação de boa semana,
AG
Sempre ets benvingut a taula, António.
EliminaM'agrada aquesta combinació tant provençal i amb tants colors a taula!
ResponEliminaGràcies Manel per recordar idees!
Vares escriure un post molt bonic...l'espígul o lavanda.
Bon cap de setmana.
Una abraçada,
Fina
Fina
Gràcies a tu, Fina, pel seguiment continuat.
EliminaUna abraçada.