Els ingredients que ens calen són, síndria (sense pinyols), salmó fumat, pinyons, oli extra verge d'oliva, crema de vinagre balsàmic i cristalls de sal marina.
Ajudant-nos d'un cercle d'emplatar tallem uns cilindres de síndria. Els daurem a la planxa o en una paella antiadherent untada només amb unes gotes d'oli.
Col·loquem un tall de salmó damunt de la síndria, uns quants pinyons i ho amanim amb oli extra verge d'oliva, unes gotes de crema de vinagre balsàmic i uns cristalls de sal marina.
Ràpid i sense complicacions, oi?
Molt bo i fàcil!
ResponEliminaLluny dels fogons :)
Bona setmana Manel,
Una abraçada,
Fina
Estàs de vacances, Fina?
EliminaGaudeix-les !!
Uuna abraçada
Bon dia, Manel,
EliminaEstic treballant :)
Moltes gràcies!
He fet una part.
He continuat treballant en el blog per avançar en propers post que aniré publicant. Espero t'agradin.
Mira també Instagram, vaig publicant sovint.
Em queden uns dies que repartiré aviat, recuperar energia i gaudir. Reservo també per Nadal.:)
Feliç dia! Una abraçada,
Fina
M'he hagut de llegir dues vegades el títol...síndria a la planxa!
ResponEliminaOriginal i segur que boníssima aquesta recepta, Manel
PTNTS
Dolça
La planxa va bé amb una colla de fruites, pinya, meló, pera, poma, síndria... també com a postres s'hi hi afegim sucre i ho deixem caramelitzar.
EliminaUna abraçada, Glòria.