dimecres, 12 de setembre del 2018

CREMA D'ESPÀRRECS AMB ESCOPINYES

Aquesta és una recepta molt senzilla i ràpida de preparar. El resultat és un entrant que sorprèn per la frescor i la combinació de gustos.


Ens caldrà 250 grams d'espàrrecs en conserva, 100 grams d'escopinyes en conserva, 100 grams de maionesa, oli d'oliva extra verge, sal i pebre.

Al got de la batedora hi posem els espàrrec amb el seu líquid. Escorrem les escopinyes, el líquid i la meitat de la conserva l'afegim també amb les espàrrecs. Finalment hi posem la maionesa, una cullerada sopera d'oli d'oliva, salem lleugerament i hi molem pebre negre. 

Ho treballem bé fins que quedi triturat. Per assegurar-nos que no ha quedat cap fibra d'espàrrec és aconsellable passar-ho pel colador xinès.

Si volem una crema freda la tenim una hora a la nevera, en cas contrari ho podem servir directament a temperatura ambient. Només ens queda repartir a cada copa la resta d'escopinyes reservades.


4 comentaris:

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.