És temps de figues i l'hem d'aprofitar. Avui preparem un entrant o una tapa, amb una combinació de gustos deliciosa. Som-hi!
Necessitem pa, formatge rocafort, figues i mel.
Tallem el pa a llesques i l'enfornem durant uns minuts a 200º, fins que el tinguem torrat. El deixem temperar.
L'untem amb el rocafort i a sobre hi posem les figues tallades a rodanxes. Ho gratinem fins que el formatge comença a fondre's.
Només ens cal afegir-hi mel i servir calent.
Boa tarde, sugestão perfeita a e saborosa eo meu gosto, vou experimentar.
ResponEliminaBom fim de semana,
AG
Estic convençut de que t'agradarà, António.
EliminaUna abraçada.
Manel!
ResponEliminaUna combinació exquisida!! els blaus, ara, en el millor moment amb les figues.
Bona nit,
Una abraçada,
Si ho acompanyem, per exemple, amb un Moscatell d'Empordà, esdevé una combinació excelsa.
EliminaUna abraçada, Fina.