Per a quatre persones ens caldrà dos pits de pollastre, dos manats d'espinacs, formatge cremós per untar, formatge mozzarella ratllat, dos grans d'all, herbes provençals, oli, sal i pebre.
El pollastre, sense pell i filetejat prim, el deixem marinar col·locant-lo en un recipient amb els alls trinxats, un manat d'herbes provençals, sal, pebre i oli, durant mitja hora. El girem i deixem una mitja hora més.
Rentem els espinacs i els saltem ràpidament en una paella amb una mica d'oli. Si fossin congelats, els descongelem.
Escorrem bé els talls de pollastre i els col·loquem en una safata apta per anar al forn. Els untem amb el formatge cremós, a sobre hi distribuïm els espinacs i finalment cobrim amb la mozzarella.
Ho enfornem a 200º durant 25-30 minuts.
Ho servim calent, en aquest cas ho he fet acompanyat d'arròs de verdures.
Que bo
ResponEliminaSí que ho és. Gràcies.
Elimina