Aquest és un entrant de ràpida i molt fàcil preparació amb un resultat excel·lent.
Per a quatre persones ens caldran quatre talls de bacallà fumat, un iogurt grec, una mandarina, estragó, pebre rosa en gra i oli extra verge d'oliva.
Esbandim bé la mandarina.
Posem el iogurt en un bol i hi ratllem la meitat de la pell de la mandarina. Ho barregem bé.
Estirem les fines llesques de bacallà fumat i hi espolsem estragó.
Servim una capa de iogurt sobre el que hi ratllem més pell de mandarina, el bacallà a l'estragó, més uns grans de pebre rosa i unes gotes d'oli extra verge d'oliva.
Esbandim bé la mandarina.
Posem el iogurt en un bol i hi ratllem la meitat de la pell de la mandarina. Ho barregem bé.
Estirem les fines llesques de bacallà fumat i hi espolsem estragó.
Servim una capa de iogurt sobre el que hi ratllem més pell de mandarina, el bacallà a l'estragó, més uns grans de pebre rosa i unes gotes d'oli extra verge d'oliva.
Sembla molt bo, fàcil i ràpid de fer!
ResponEliminaBona nit Manel,
Gràcies,
f,
Ens varen servir un entrant semblant en un restaurant del Montsià, aquesta alternativa és igualment reeixida.
EliminaUna abraçada, Fina.
Me l'apunto! El bacallà m'agrada molt i preparar tapes també!
ResponEliminaPetons,
Olga
Com a una combinació d'entrants o tapes funciona molt bé.
EliminaUna a braçada